Logo
Sysimprove - når dit IT skal virke

IT-infrastruktur

Netværk og WIFI

Netværket er rygraden i ethvert IT-setup. Derfor er det vigtigt, at det er konfigureret optimalt og at der er brugt det rigtige udstyr. Vi har mange års erfaring indenfor trådet såvel som trådløst netværk. Kontakt os hvad enten i skal bruge et komplet nyt netværkssetup inkl. fortrådning og nyt udstyr, eller hvis i blot har brug for at få konfigureret et access point.

Vi samarbejder også meget gerne med andre virksomheder som f.eks. el-installationsvirksomheder om at få skabt den bedst mulige netværksløsning til slutkunden.

Windows Server

Windows Server-miljøer, eller Windows Domains som de også kaldes, er den mest udbredte type kontormiljø for virksomheder i Danmark. Og med god grund.

Det omfatter stærke værktøjer til at sikre at arbejdet foran PC’erne foregår så gnidningsfrit som muligt. Kernen i brugerkontrollen, som har navnet Active Directory, sikrer at den enkelte medarbejder har adgang til præcis det han/hun har brug for. Opsætning af såkaldte Group Policies muliggør at man fra centralt hold kan opsætte regler der slår igennem på præcis de pc’er og for præcis de burgere man ønsker. Der er desuden et utal af andre smarte features såsom Virtualisering, Remote Desktop Services og Direct Connect, for blot at nævne et par stykker. Kontakt os og hør nærmere om hvordan et Windows Domain kan gøre livet lettere for jer.

Workstations

Arbejds-pc’en er det vigtigste redskab i ethvert kontormiljø. Derfor er det også vigtigt, at setuppet passer til den arbejdsopgave det skal udføre. Det kan godt være lidt af en jungle at navigere rundt i alle de muligheder der er, men overlad trygt den opgave til os.

Vi konfigurerer gerne den helt rette workstation med det antal skærme og det hardware der vil give jer mest mulig værdi for pengene. Vi installerer også gerne en Office-pakke og anden software der er brug for, og sætter den op så den er lige til at gå til når i tænder den for første gang.

Salg og service

Gennem vores leverandørnetværk har vi mulighed for at videresælge hardware og software til fordelagtige priser, eksempelvis:

  • Netværksudstyr fra Ubiquiti, Cisco, HP og mange andre
  • HP Proliant og Dell PowerEdge servere

© 2020 Sysimprove

+45 4220 6997

[email protected]

cvr: 37048208